Diensten

Hoe kunnen we u helpen?

Bestisol is specialist als het gaat om (renovatie van) kozijnen, beglazing en isolatie. Met bijna 40 jaar ervaring is Bestisol dé partner voor uw project.

Kozijnrenovatie

Kozijnen zeggen ontzettend veel over uw woning of bedrijfspand, net als uw voordeur. Het is dus raadzaam kozijnen uit te zoeken die passen bij het karakter van uw woning of bedrijfspand. Bestisol heeft kozijnen van verschillende materiaalsoorten: hout, kunststof of aluminium. Wij adviseren u graag, zodat u de juiste keuze maakt.

Meer informatie

Beglazing

Bij beglazing kunt u denken aan toegangsdeuren, binnenwanden, binnendeuren, douchewanden en balkonbeglazing. Bestisol werkt uitsluitend met hardglas. Hardglas is door speciale behandeling vele malen sterker dan gewoon glas. Naast beglazing kunnen wij u ook voorzien van passend hang- en sluitwerk.

Meer informatie

Isolatie

Het goed isoleren van je huis of pand is een eerste stap om je energieverbruik flink te reduceren. Door je huis of bedrijfspand goed te isoleren zorg je ervoor dat de warmte in de winter lekker binnen blijft en dat het in de zomer heerlijk koel blijft. Bovendien is een goed geïsoleerd huis of bedrijfspand vaak ook minder vochtig als je voldoende ventileert. Wij hebben verschillende mogelijkheden om uw woonhuis of bedrijfspand beter te isoleren.

Meer informatie