Hardglazen toegangsdeuren, binnenwanden, binnen- en buitendeuren, douchewanden of balkonbeglazing?

Bestisol is de leverancier van beglazing

Gehard glas is geschikt om toe te passen op die plaatsen waar veel mensen samenkomen en waar het glas een grote belasting moet doorstaan.

Deze vorm van beglazing wordt door Bestisol veel toegepast bij balustrades van trappen, douchewanden, in kantoorpanden of woonhuizen of bij winkelentrees.

Hardglazen toegangsdeuren

Hardglazen deuren zijn er in vele soorten en maten. Van een strakke en transparante deur tot een deur met gezandstraalde band of een deur met uw logo of fotoprint.

Hardglazen binnendeuren

Hardglazen binnendeuren kunnen in bestaande houten kozijn worden geplaatst, maar ook zonder kozijn tussen bestaande muren. Hardglazen binnen deuren kunnen ook als schuifsysteem geleverd en geplaatst worden.

Hardglazen buitendeuren

Een buitendeur van hardglas wordt meestal geplaatst op vloerpotten met verstelbare veren, zodat per deur bepaald kan worden hoe de deur sluit en op welke stand de buitendeer open moet blijven staan.

Hang- en sluitwerk deuren en ramen

Bestisol heeft een grote verscheidenheid aan kwalitatief hang- en sluitwerk. Hang- en sluitwerk voor deuren en ramen. Van sierbeslag of standaard deurklinken met bijpassende scharnieren tot veiligheidsbeslag met cilindersloten.

Het hang- en sluitwerk van Bestisol is te leveren in verschillende materiaalsoorten als, messing, blank geanodiseerd, roestvast staal en Chroom. En in elke gewenste RAL-kleur.

Hardglazen binnenwanden

Hardglazen binnenwanden geven een enorme ruimte en lichtinval in uw kantoor, winkel, woning of bedrijfspand. Vandaar dat deze mogelijkheid steeds meer wordt toegepast in o.a. kantoorpanden. Kleine en donkere ruimtes worden omgetoverd in een ruimte vol licht met ruimtelijk effect.

Het is mogelijk de bevestigingsprofielen in de wanden, vloer of het plafond te verwerken. Zo is er geen omlijsting zichtbaar. Hardglazen binnenwanden kunnen tot extreme afmetingen worden geproduceerd en kunnen geleverd worden met uw eigen logo of print naar keuze.

Hardglazen douchewanden

Veel badkamers worden uitgevoerd in moderne en strakke stijlen. Met een hardglazen douchewand volgt u de trend van deze moderne of strakke uitvoering. Van een enkele douchewand tot een op maat gemaakte douchecabine, Bestisol levert het zoals u dat wenst.

Hardglazen douchewanden of cabines zijn leverbaar in helder en mat glas met gestraalde band. Een combinatie van helder en mat glas is ook mogelijk.

Het hang- en sluitwerk wat Bestisol hierin toepast, voldoet aan de strengste eisen en is vochtbestendig.

Balkonbeglazing

Met balkonbeglazing kunt u zomer en winter genieten van uw balkon. Met herfstachtige of winterse omstandigheden sluit u uw hardglazen balkonbeglazing. Zo bespaart u verwarmingskosten en kunt u toch genieten van de ruimte op uw balkon. En tijdens een zonnige dag opent u de balkondeuren om te genieten van een heerlijk kopje koffie.

Met balkonglas of een glazen afscheiding creëert u extra leef comfort. U maakt van uw balkon een heerlijke “extra” kamer. Benieuwd naar de mogelijkheden? Laat u informeren daar de medewerkers van Bestisol.

Opzoek naar gehard glas voor uw bedrijfspand of woonhuis?

Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Wij reageren binnen één werkdag op uw aanvraag.

Contact opnemen