De organisatie voor

kozijnen, beglazing en isolatie

Bestisol is specialist als het gaat om (renovatie van) kozijnen, beglazing en isolatie. We voeren al onze werkzaamheden uit in onze werkplaats in Harderwijk of bij u op locatie, met onze eigen en vaste medewerkers.

Voor de particuliere en zakelijke markt

De toenemende vraag naar isolatie van woningen en bedrijfspanden, heeft ervoor gezorgd dat Bestisol in 1979 is opgericht. Wat begon met alleen spouwmuurisolatie is uitgegroeid tot een gerenommeerde organisatie met een breed scala aan diensten. Zo bedienen wij dagelijks de particuliere en zakelijke markt met goed opgeleide medewerkers. Van een enkel kozijn tot complexe restauratieprojecten of onderhoudsprojecten.

Onze medewerkers zijn breed onderlegd en worden ingezet als werkploeg. Zo heeft u altijd dezelfde vakmensen aan het werk.

Wat kunt u van ons verwachten?

Professioneel, goede service en snelle levering. Dat is waar Bestisol voor staat. We adviseren u voor, tijdens en na de te verrichten werkzaamheden. De kwaliteit van ons werk staat hoog in het vaandel. Dat waarborgen we niet alleen door goed opgeleide medewerkers, ook door het naleven van hoge kwaliteitseisen binnen ons vakgebied. Een hechte kring met samenwerkingspartners en opdrachtgevers is daarvan het bewijs.

Keurmerken

Als het gaat over kwaliteit en over verantwoord ondernemen dan mag u van ons verwachten dat wij daar zoveel mogelijk aan doen. Zo zijn onze medewerkers VCA gecertificeerd en in het bezit van BHV, wordt al ons gereedschap jaarlijks gekeurd en zijn wij in het bezit van verschillende keurmerken.

KOMO
Onze kunststof kozijnen voldoen aan de eisen van de Nederlandse wet en aan de eisen van professionele opdrachtgevers als woningbouwverenigingen, architecten en aannemers.

Greenline
Ons K-vision profielsysteem heeft een loodvrije stabilisator en voldoet daarmee aan de richtlijnen van de Europese commissie.

SKG
De Stichting Kwaliteit Gevelbouw voorziet kunststof en aluminium gevelelementen alsmede deurbeslag van een keurmerk. Mits ze voldoen aan strenge inbraakwerendheidseisen, die door deze stichting zijn bepaald en inmiddels een vereiste zijn geworden in de Nederlandse bouwsector.

Wij adviseren u graag, zodat u de juiste keuzes maakt

Neem contact met ons op