De brede toepasbaarheid van

kozijnen van Bestisol

Bestisol heeft kozijnen van verschillende materiaalsoorten: kunststof, aluminium of hout. Wij adviseren u graag, zodat u de juiste keuze maakt.

Kunststof kozijnen

Een kunststof kozijn is een kwalitatief hoogwaardig product. Dat heeft als resultaat dat er steeds meer consumenten de voorkeur geven aan kunststof kozijnen.

De prijs/kwaliteit verhouding van kunststof kozijnen is zonder meer goed te noemen. De vele toepasmogelijkheden en het brede kleurenassortiment bieden een gevarieerd aanbod, passend bij elk type woning of bedrijfspand. Gaat u bijvoorbeeld voor een glad, strak profiel of liever voor kozijnen met exact dezelfde afmeting en voorzien van rechte lasverbindingen aan de buitenzijde?  Als consument of ondernemer kunt u kiezen voor een kozijn dat past bij het karakter van uw woning of bedrijfspand.

Alle kozijnen zijn versterkt met stalen binnenkern en voorzien van inbraakwerend hang- en sluitwerk.

Aluminium kozijnen

Wanneer u kiest voor aluminium kozijnen, kiest u voor één van de meest duurzame bouwmaterialen. Het is nagenoeg onderhoudsvrij, oersterk en goed isolerend. Dankzij het slanke profiel van de aluminium kozijnen profiteert u van maximale lichtinval.

Er is een brede toepasbaarheid van aluminium kozijnen mogelijk. Bestisol is leverancier van een enorme variatie: van klassieke en romantische kozijnen tot moderne en strakke aluminium kozijnen. Naast stijl zijn er ook vele kleurmogelijkheden.

De voordelen van aluminium kozijnen

  • Aluminium kozijnen zijn bestand tegen verschillende weersinvloeden.
  • De kozijnen zijn onderhoudsvriendelijk, dankzij een beschermlaag.
  • Aluminium kozijnen zijn goed isolerend, dit is mede afhankelijk van de glassoort die erin wordt geplaatst.
  • Het is een energiebesparend product, dankzij de thermische onderbreking die in het kozijn verwerkt is, waardoor het goede warmte-isolerende eigenschappen krijgt.
  • Van oorsprong is het aluminium profiel sober, echter dankzij een diversiteit aan profielen is het een ethisch verantwoord product.
  • Er zijn verschillende inbraakwerende en brandbeveiligingssystemen verkrijgbaar.
  • De aluminium kozijnen zijn in een uitgebreid kleurenspectrum: uni en metallic leverbaar.
  • Gerecycleerd aluminium wordt met veel minder energie verwerkt, zonder enige kwaliteitsverlies.

Aluminium kozijnen, een duurzaam product

Over het algemeen zijn aluminium kozijnen wat duurder dan houten of kunststof kozijnen, maar dit betaalt zich snel terug in de lange levensduur en diversiteit aan mogelijkheden.

Kortom, aluminium is een sterk metaal dat karakter geeft aan uw woning.

Voor de particuliere en zakelijke sector

Aluminium kozijnen worden veel toegepast in de zakelijke sector en utiliteitsbouw, maar ook steeds meer in de particuliere sector. Complete gevelrenovatie is één van de mogelijkheden die Bestisol in Harderwijk u kan aanbieden, waardoor uw bedrijfspand een volledige metamorfose ondergaat.

Houten kozijnen

De houten ramen en kozijnen van Bestisol uit Harderwijk combineren de voordelen van een uniek natuurproduct met de kracht van moderne techniek en afwerking. Comfortabel, sfeervol en met een geheel eigen karakter.

Wanneer u in het bezit bent van een karakteristieke woning, wilt u wellicht bij het renoveren van de kozijnen de karakteristieke uitstraling van uw woning of bedrijfspand behouden. Of toch liever een heel andere uitstraling creëren.

Bestisol uit Harderwijk is als geen ander in staat om uw kozijn met een goede detaillering, op maat te ontwerpen en te leveren. Duurzaamheid en kwaliteit worden onder andere gegarandeerd door de toepassing van verschillende duurzame houtsoorten met FSC keurmerk, doorontwikkelde profileringen en hoogwaardig hang- en sluitwerk.

Verschillende soorten kozijnen

Onze houten kozijnen kunnen geleverd worden in verschillende houtsoorten, authentieke grenen kozijnen, Oregon Pine, Merbau of Meranti. Meranti is een veel gebruikte houtsoort (hardhout) voor het fabriceren van kozijnen. Het is niet zo dat hardhout per definitie Meranti is. De Meranti kozijnen kunt u herkennen aan de wat rode kleur. Meranti is een duurzame en sterke houtsoort. Het voordeel van Meranti is dat het goed te bewerken is, wat uiteindelijk ten goede komt van de kwaliteit van de kozijnen.

Wat wij voor u kunnen betekenen?

Bij Bestisol Harderwijk kunnen wij voor u bijna alle gewenste soorten kozijnen, in elke gewenste vorm, afmeting en voorbehandeling leveren. Voor zowel binnen als buiten; met naar binnen draaiende of naar buiten draaiende ramen, ventilatieroosters, ronde of getoogde kozijnen. Kozijnen met schuiframen of draaival ramen, maar ook monumentale kozijnen. Alle kozijnen worden door ons op maat geleverd, vakkundig geplaatst en afgewerkt en beschikken over het KOMO-certificaat.

Interesse in de kozijnen van Bestisol?

Neemt u dan vrijblijvend contact op met onze medewerkers. Zij reageren binnen twee werkdagen.

Contact opnemen