Zakelijk

Van aluminium gevel met zonwering tot glazen balustrade

  • Locatie
    Arnhem
  • Oplevering
    2018
  • Werkzaamheden
    Beglazing, kozijnen, zonwering, binnenwanden, balustrade en gevel

In dit totaalproject zijn werkelijk al onze diensten en specialismen gepasseerd. Van gevel tot inpandig werk.

HR++ beglazing

Het hele gebouw is voorzien van hoogwaardig HR++ beglazing. Je bespaart op stookkosten door de hoge isolatiewaarde van het glas.

Door het plaatsen van een volledig nieuwe verdiepingsvloer met glazen balustrades zijn er maar liefst 8 nieuwe werkplekken gecreƫerd. De transparante binnen wanden zijn van gehard glas en geven een ruimte uitstraling. De combinatie met houten toegangsdeuren zorgen voor een stoere uitstraling op deze verdieping.

Aluminium gevel met zonwerende ruiten

Buiten naar binnen halen en binnen naar buiten halen? De wens van ieder restaurant. Met een speciaal hefsysteem kan Royal uit Arnhem de gehele onderzijde van de pui laten verdwijnen in de constructie. Zo maakt binnen of buiten zitten geen verschil meer en is het tekort aan zitplekken op zomerse dagen geen issue meer.

Jumboruiten van maar liefst 750 kilo stuk

De aluminium gevels met zonwerende jumboruiten van maar liefst 750 kilo stuk, gaven toch wel een extraatje aan dit gehele project!

Het concept is bedacht en ontwikkeld samen met de opdrachtgever en architect. De uitvoering volledig gedaan door Bestisol.

Ook een totaalproject waar u Bestisol voor nodig heeft?

Neem vrijblijvend contact op!