Kozijnen en beglazing villa Almere

 • Locatie
  Almere
 • Oplevering
  2021
 • Opdrachtgever
  Bouwbedrijf Mulder

In het Homeruskwartier in Almere – de grootste zelfbouwwijk van Nederland – heeft Bouwbedrijf Mulder een luxe villa gebouwd. De collega’s uit Elspeet vroegen ons alle kozijnen en de complete beglazing te leveren en te plaatsen.

Nieuwe kozijnen en beglazing

We werkten al eerder voor Bouwbedrijf Mulder én deze opdrachtgever. Voor zijn vorige woning verzorgden we ook de kozijnen en de beglazing. Nu de opdrachtgever zijn oog had laten vallen op een perceel in Almere, verhuisden wij allemaal mee. De Elspeters bouwden een prachtige, moderne villa. En wij mochten opnieuw de kozijnen en beglazing leveren.

Kunststof kozijnen met HR++ glas

Bij zo’n moderne nieuwbouwwoning met wit gestucte muren horen strakke, donkere kozijnen. De keuze viel op kunststof kozijnen met HR++ glas. Kunststof kozijnen zijn altijd een goede keuze, want het is een kwalitatief hoogwaardig product met weinig onderhoud. Onze kunststof kozijnen zijn versterkt met een stalen binnenkern en voorzien van inbraakwerend hang- en sluitwerk. Nog een voordeel: kunststof kozijnen zijn in veel kleuren en stijlen verkrijgbaar. Voor deze villa is gekozen voor een zwarte ulti matt-folie.

Woontrend: zwarte kozijnen

Zwarte kozijnen zijn de laatste jaren ontzettend populair. De trend rondom de zwarte kozijnen begon jaren terug al, maar gaat vooralsnog onveranderlijk door. Waarom is het zo in trek?

 • Zwarte profielen passen in veel interieur- en bouwstijlen
 • Ze contrasteren met de kleur van gevels
 • En zijn modern en tijdloos

Strakke roedeverdeling

Ook de roedeverdeling – de verdeling van de vakken in het glas – is zwart. “De opdrachtgever wilde de roedeverdeling zo strak mogelijk hebben”, vertelt Erik Hulleman. “Dat als je voor het huis staat álle lijnen stroken. Dat is een precieze klus, want het ene raam draait naar binnen, het andere raam naar buiten en dan heb je nog verschillende ruitafmetingen. Maar het is ons gelukt en daar zijn we trots op. Het resultaat is een strakke, moderne uitstraling, passend bij de villa.”

Ook nieuwe kozijnen en beglazing nodig?

Wij helpen u graag met het uitwerken en realiseren van uw plannen. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact